Samarbeidspartnere

TeraSteel TeraSteel er en del av Teraplast Group, en av de største produsentene av byggematerialer i Romania. TeraSteel har kontinuerlig investert i teknologisk utvikling og er i dag i stand til å produsere sinkbelagte profiler og varmeisolerende paneler med polyuretanskum PUR og flammehemmende polyuretanskum PIR, samt metalltilbehør. Som et medlem av Teraplast Group tilbyr TeraSteel […]

TeraSteel

TeraSteel er en del av Teraplast Group, en av de største produsentene av byggematerialer i Romania. TeraSteel har kontinuerlig investert i teknologisk utvikling og er i dag i stand til å produsere sinkbelagte profiler og varmeisolerende paneler med polyuretanskum PUR og flammehemmende polyuretanskum PIR, samt metalltilbehør. Som et medlem av Teraplast Group tilbyr TeraSteel dessuten sine kunder komplette løsninger – nøkkelferdige haller. For tiden eksporterer TeraSteel sine produkter i over 25 land.
https://www.terasteel.rs/

Technopanel

Technopanel utvikler, produserer og markedsfører komplette fasade- og taksystemer sammensatt av sandwichpaneler med isolasjonskjerne av polyuretan stivt skum (PUR), polyisocyanurat stivt skum (PIR) eller steinull (MW) og etterbehandlingsbelegg av galvanisert stålplate beskyttet med polyesterbelegg.

Vi er en del av BS Group of Companies.

Ved å bruke de nyeste teknologiforbedringene og vår sterke ekspertise opparbeidet gjennom årene, tilbyr Technopanel profesjonell rådgivning og support i alle byggetrinn med sandwichpaneler. https://www.technopanel.com/

Rolstal

ROLSTAL Pawłowski er et familie selskap grunnlagt av Janusz Pawłowski for over 30 år siden. Selskapet er produsent av stålkonstruksjoner og utstyr.
De har to produksjon anlegg – i Ostrów Mazowiecka og Wyszków.

Deres produkter selges over hele landet og eksporteres til utlandet, hovedsakelig til Skandinavia, Baltikum og Tyskland. ROLSTAL er også et handelsselskap som tilbyr metallurgiske produkter til kunder på det lokale markedet og tilbyr stål tjenester.
http://www.rolstal.com/en